Vállalatunk innovációval foglalkozó kutatási, technológiai szervezet. Kutatási és innovációs szolgáltatást nyújtunk világszerte, mely hozzájárul a vállalkozások versenyképességének növekedéséhez.

Technológiát hozunk létre a vállalkozások számára - a társadalom javára.

Know-how-k, találmányok, ipari mintavédelmek kombinálásával segítjük ügyfeleinket és partnereinket olyan termékek, gyártási folyamatok és módszerek, szolgáltatások kifejlesztésében, amelyek elősegítik a fenntartható, környezetbarát fejlődést és felgyorsítják a világ környezetbarát energiaellátásra történő átállását. Egyetemekkel való együttműködéseink révén a cég hálózatunk lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobb know-how-hoz jussanak a partnereink. A partner egyetemek révén csúcstechnológiai kutatási környezetet, valamint sokoldalú IPR és licenszszolgáltatást nyújtunk.

Kutatási és innovációs szolgáltatásaink partnereinket a világ minden táján versenyképessé teszik mind a magánszektor, mind a közvélemény számára. Kialakítjuk az utat az új intelligens technológiák, jövedelmező megoldások és innovációs szolgáltatások fejlesztésével.

Multidiszciplináris szakembereink partnereinkkel együttműködve nyújtanak segítséget ügyfeleinknek új termékek, gyártási folyamatok, módszerek és szolgáltatások létrehozásában. Ezzel segítünk előmozdítani a fenntartható fejlődést, a foglalkoztatást és a jólétet. A széleskörű együttműködő hálózatunk ügyfelei számára világszerte elérhetővé válik a legjobb tudás. Vállalatunk a szellemi tulajdonhoz fűződő jogok és engedélyezési szolgáltatások területén tapasztalatot, az innováció területén kutatási lehetőségeket kínál.

Kutatási helyszínek

Proto Cast Kft.

Web: protocasting.com

Cím: Vajszló, Petőfi u. 72/2

Technológiát hozunk létre a vállalkozások számára - a társadalom javára. Vállalatunk innovációval foglalkozó kutatási, technológiai szervezet. Kutatási és innovációs szolgáltatást nyújtunk világszerte, mely hozzájárul a vállalkozások versenyképességének növekedéséhez.

Miskolci egyetem

Web: uni-miskolc.hu

Cím: 3515 Miskolc-Egyetemváros

Az egyetem szakembereivel, műszerparkjával, laboratóriumaival a hazai tudományos kutatás és műszaki fejlesztés jelentős kutatóbázisa, tudományos műhelye. A tudomány, a kutatás-fejlesztés és a technika legújabb eredményeinek gyors alkalmazása, valamint az innováció megítélése és gyorsítása érdekében 1997-ben az egyetemen egy Innovációs és Technológia Transzfer Centrum jött létre.

VTT Technical Research Centre

Web: vttresearch.com

Cím: P.O. Box 1000, FI-02044 VTT, Finland

A VTT egy kutatási, fejlesztési és innovációs partner.

A VTT világszínvonalú kutatást és fejlesztést valósít meg azzal, hogy kutatását az eljövendő társadalmi kihívásokra és növekedési lehetőségekre összpontosítja Finnországban.

Bay Zoltán Kutató Intézet

Web: bayzoltan.hu

Cím: H-1116 Budapest, Kondorfa utca 1.

A Bay Zoltán Kutató Intézet az elmúlt 25 év során magyarországi, és nemzetközi összehasonlításban is jelentős kutatási tapasztalatra tett szert.

A kutató intézet rendelkezik femtoszekundomos lézer technológiával, valamint a napelemek újrahasznosításának a megoldásával.